2015. április 29., szerda

F&Fes csajos napozó - Jelenlegi ára: 500 Ft *

3-6 hós szép állapotú napozó.
Az állandó 1Ftos aukciók mellé fix áras ruhacsomagokat is hirdetek meg a napokban, amelyben főként baba és gyerekruhák vannak 100-300Ftos darabáron.
Fix áras termékem között még rengeteg más baba-és gyerekruha közül is válogathatsz 500Ftos áron. Nagyon megéri.
Érdemes megnézni.
Kérlek az alábbiakat olvasd el!!!!! !!!
Kevés szabadidővel rendelkezem, így a teszveszen töltött időmet is igyekszem minimálisra csökkenteni.
Mindig-minden adat fel van tüntetve, ami szükséges az utaláshoz és az alább leírtakat én is igyekszem betartani. Sok ember nyersnek érzi a stílusom, de én nem barátkozni vagyok itt és tényleg nincsen időm egy adásvételnél 5-6 e-mailt váltani, magyarázni, duplán-triplán elküldeni az adatokat, újra meg újra leírni, hogy megérkezett a pénz és mikor fogok postázni illetve az értékelésen felül még e-mailben is jelezni a postázást.
Több termék vásárlásánál természetesen küldöm a postaköltség díját, ha valami gond van, akkor nyugodtan jelezd, de napi kapcsolattartást kérem senki ne várjon tőlem.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Fizetési határidő:
A vásárlástól számított 7 napon belül küld kérlek a vételárat. Ha több termékre licitálsz összevárhatjuk az aukciókat, de 7 nap elteltével akkor is kérem elutalni a pénzt. Mivel rengeteg negatív tapasztalatom volt az elmúlt időben a nem fizetésekkel illetve 1 hónappal később való fizetésekkel kapcsolatban, így a 7 nap leteltével írok egy figyelmeztető e-mailt, várok két napot, de a 10. napon megy a negatív és a feketelista. Ha nem fogod tudni 7 napon belül rendezni az adásvételt, akkor még licitálás előtt kérdezz kérlek, hogy belefér e az általad ígért határidő.
Személyes átvétel:
A személyes átadást csak Sopronban az otthonomban vállalom a 3. emeleten, nem a kapualjban álldogálva, házhoz nem szállítok.
Utalás:
Minden utaláshoz szükséges adatot megtalálsz az automatikus e-mailben, amit rögtön vásárlás után küld ki a rendszer. A postaköltséget minden esetben feltüntetem az aukció oldalán, így tudod mennyit kell utalnod. A címet minden esetben írd meg kérlek, mert a rendszer csak a fix áras aukciónál küldi ki nekem, egyébként nem.
Postázás
A hétfőtől szerda estig a számlámra beérkező pénz után csütörtökön feladom a csomagokat. A csütörtöktől péntek estig beérkező pénzek után pedig hétfőn postázok.
A weboxos csomagokat vasárnap tudom majd feladni, így ott a postázás a hétfőtől-péntekig beérkező utalások után egyaránt vasárnap lesz.
Nagyobb csomag feladását DPD futár házhoz rendelésével természetesen ennél rugalmasabban is meg tudom oldani.
A postára adást minden időben való fizetés esetén pozitív értékeléssel jelzem.
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2015-05-19 07:11
. F&Fes csajos napozó - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése