2015. március 24., kedd

Fehér női blúz - Jelenlegi ára: 500 Ft *

Muszlin-szerű hófehér anyagból, nagyon szép alkalmi blúz.
Mellbősége 95-100 cm. A bő fazon miatt pontosan nem lehet megadni, nehéz a méretét is meghatározni . Kifektetve 58 cm a szélessége, bele kell kalkulálni a fazonból eredő esését az anyagnak. Az anyag  lágy esésű. Hossza 62 cm, ujja hossza 60 cm, csípőbősége 105 cm, vállszélessége 42 cm. Vállbetétet is adok hozzá, ha esetleg valakinek úgy jobban tetszene, én kivettem belőle régebben.
A legalsó gomb alatt az anyag beszakadt két irányba 1-1 cm hosszan, így javítva van, begombolás után nem látszik. Használt, de szép tiszta állapotban, egyéb más hibája nincsen.
*Licitálás előtt mindkettőnknek jobb, ha kérdezel , minden kérdésre szívesen válaszolok! Bemutatkozó oldalamat is érdemes elolvasni, mivel az adás-vétel azokkal a feltételekkel jöhet létre.
*Egyéb, más termékeket is árulok, többek között bébi, - és gyerekholmikat, női-férfi ruhaneműket, könyveket, használati tárgyakat, stb.
Postadíjat takaríthatsz meg összeválogatás esetén! Kérlek, nézd meg kínálatomat, hátha találsz valamit, ami kedvedre való lenne!
*Köszönöm a látogatást! : -)


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2015-04-13 20:40
. Fehér női blúz - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése